(098) 665 01 91

(050) 073 17 12

График работы интернет-магазина:

пн-пт 9.00-18.00

сб-вс - выходные

Войти Моя корзина: 0

Кровать двухярусная со шторами и игровой зоной 90х200 бел 04-31 isle of dogs
  • Кровать двухярусная со шторами и игровой зоной 90х200 бел 04-31 isle of dogs
  • Кровать двухярусная со шторами и игровой зоной 90х200 бел 04-31 isle of dogs
  • Кровать двухярусная со шторами и игровой зоной 90х200 бел 04-31 isle of dogs
  • Кровать двухярусная со шторами и игровой зоной 90х200 бел 04-31 isle of dogs

Кровать двухярусная со шторами и игровой зоной 90х200 бел 04-31 isle of dogs

Код товара: 27247-1

Одне ліжко – безліч можливостей.

Дитяче ліжечко для хлопчиків і дівчаток, яке призначене не тільки для сну.

Верхня частина ліжка дуже комфортна для сну, а зручна огорожа збереже від падінь навіть маленьких діток.

Нижня частина – ідеальне місце для ігор, яке можна перетворити в затишну схованку чи комфортну зону для відпочинку.

Сходи та поворотні дверцята можна встановити праворуч або ліворуч, залежно від вашого бажання і планування дитячої.

Розмір ліжка: 209 х 99 х 200 см

Спальне місце: 90 х 200 см

Матеріал: масив буку 

 

ISLE OF DOGS (Німеччина). Бренд був заснований в 2000 році Дороті Гален і Біргіт Гайзел.

Після навчання в університеті образотворчого мистецтва, вони почали з колекції меблів для дітей, розписаної вручну. Натхненні своїми дітьми, жінки хотіли створити дійсно індивідуальні дитячі кімнати.

Меблі виготовлені в невеликій столярній майстерні в Словенії з масиву бука і розписані вручну в студії в Вупперталі.

Завдяки своєму класичному дизайну меблі підходить до багатьох стилів інтер`єру.

Смотреть другие товары «Isle of dogs»

ВАРТІСТЬ ДОСТАВКИ

ШАНОВНІ ПОКУПЦІ!

Ми оновили наш сайт. Для того, щоб ознайомитись з актуальним асортиментом, цінами та наявністю будь-ласка перейдіть на наш новий сайт www.newlife-baby.com

На цьому сайті інформація не актуальна.

 

Шановні покупці!

Товари, придбані в мережі наших магазинів, а також в нашому інтернет-магазині, ви можете повернути протягом 14 днів з дня придбання відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів». Повернення / обмін товару, придбаного в інтернет-магазині New Life, проводиться виключно в інтернет-магазині тим же способом, яким товар був придбаний. Повернення або обмін товару, купленого в інтрнет-магазині New Life, неможливе в фізичних магазинах мережі New Life.

Зверніть увагу, що деякі товари не підлягають обміну та поверненню! Наприклад, натільна білизна, засоби гігієни, підгузки, дитяче харчування тощо.

Тут ви знайдете список товарів, що не підлягають обміну та поверненню згідно до Постанови КМУ.

Правила повернення товару:

1) Товар, який ви хочете повернути, повинен бути новим і не бути у використанні, а також мають бути збережені товарний вигляд і цілісність упаковки, а саме:

- при поверненні коляски / автокрісла / люльки-трансформера обов`язковою є наявність коробки (якщо товар був доставлений вам у коробці, це прописано в гарантійному талоні), бирок (прикріплених до товару), колеса в колясці повинні бути абсолютно чистими, не повинно бути механічних пошкоджень і плям, обов`язкова наявність товарного чеку та гарантійного талону;

- при поверненні побутової техніки (машина для змішування сумішей, нічник, відеоняня, стерилізатор, підігрівач тощо), обов`язковою є наявність коробки і всіх пакувальних матеріалів (плівка, папір, скотч, пінопластові та паралонові упаковки, дроти для кріплення тощо), обов`язкова наявність товарного чеку та гарантійного талону (якщо він був виданий при покупці);

- при поверненні дитячих іграшок та аксесуарів, обов`язковою є наявність товарного чеку, коробки (якщо іграшка / аксесуар при покупці були упаковані в коробку), наявність усіх пакувальних матеріалів (плівка, скотч, папір, пінопластові і паралонові упаковки, дроти для кріплення тощо), іграшка не повинна бути пошкодженою.

2) Якщо Ви хочете повернути товар, попередньо обов`язково зателефонуйте нам.

3) При поверненні товару ми відшкодовуємо тільки вартість товару, при цьому вартість доставки товару і чайових кур`єру поверненню не підлягають:

- при поверненні товару через кур`єра по місту Києву (кур`єр забирає товар зі зручної для клієнта адреси, кур`єр повертає гроші клієнту, або гроші повертаються на картку клієнта), клієнт оплачує вартість доставки - 100 грн. При поверненні товару по Київській області, вартість кур`єрських послуг попередньо обговорюється з менеджером.

- при поверненні товару через послуги компанії «Нова Пошта», клієнт оплачує вартість послуг компанії «Нова пошта» згідно її тарифів. Повернення грошей клієнту здійснюється тільки після отримання та огляду товару менеджером. Гроші повертаються на картку або за допомогою послуг компанії «Нова Пошта» (при цьому всі витрати по поверненню грошей покладаються на покупця).

Правила обміну товару:

У разі обміну товару через кур`єра по місту Києву, клієнт оплачує вартість доставки в 100 грн (при будь-якій сумі замовлення). Коляски, автокрісла, люльки-трансформери, стільчики для годування та інші великогабаритні товари (електромашини для дітей, велосипеди, самокати, каталки, гойдалки, ходунки, лялькові будиночки, ігрові дитячі кухні тощо) підлягати обміну один раз. У разі необхідності повторного обміну товару, клієнт має право оформити повернення товару (див. Правила оформлення повернення) і придбати необхідний йому товар в мережі наших магазинів.

Правила повернення / обміну в разі браку:

У разі браку клієнт має право повернути / обміняти товар (відповідно до зазначених вище умов повернення / обміну) після експертизи, при цьому покупець оплачує транспортні витрати на доставку товару в сервісний центр компанії New Life не залежно від міста, в якому проживає покупець. Тільки після експертизи товару, визначення заводського браку сервісним центром і підтвердження наявності виробничого браку заводом-виробником, компанія New Life бере на себе транспортні витрати на зворотню доставку товару після ремонту чи доставку нового товару (у разі заміни товару на новий) по території України.

УВАГА! Наявність заводського браку визначається виключно після експертизи сервісним центром New Life. Повернення / обмін товару з браком або безкоштовний ремонт НЕМОЖЛИВІ без експертизи сервісного центру New Life. Визначення заводського браку не проводитися по фото чи відео, знятими покупцем, без діагностики майстром сервісного центру New Life, а також не проводитися майстрами інших сервісних центрів! У разі спроби самостійного ремонту товару, компанія New Life не несе жодних гарантійних зобов`язань, не відшкодовує вартість ремонту / доставки товару.

Компанія New Life не несе відповідальності за пошкодження, що виникли з вини транспортної / поштової компанії. Усі питання з транспортною / поштовою компанією покупець вирішує самостійно. Товар, що був пошкодженний транспортною / поштовою компанією, не підлягає обміну та поверненню.

НАГАДУЄМО! Вартість доставки та збірки товару попередньо обговорюється з менеджером.

Дякуємо за розуміння!

Размер

Кількість:
  • 96 558,00 грн
    Нет в наличии
    Купить в сети

    Скидка Акция Хит продаж Новинка