(098) 665 01 91

(050) 073 17 12

График работы интернет-магазина:

пн-пт 9.00-18.00

сб-вс - выходные

Войти Моя корзина: 0

Маска для обличчя тканева антистрес 3шт  кра-32 Kracie

Маска для обличчя тканева антистрес 3шт кра-32 Kracie

Код товара: 22020-28

Ідеальне рішення для втомленої, зневодненої шкіри.

Інтенсивна зволожуюча маска на тканинній основі.

KRACIE Hadabisei Make up damage care (moisture) зволожує і розладжує дрібні зморшки завдяки:

  • кондиціонуючий агент – екстракт листя чорниці
  • зволожуючі засоби – колаген та гіалуронова кислота
  • пом`якшувальний агент – екстракт шовку

Без запаху, барвників та спирту

Спосіб застосування: після очищення і використання тоніку нанесіть маску на обличчя і залиште на 20 хвилин. Зніміть маску і легкими масажними рухами розподіліть залишки сироватки по шкірі. Рекомендується до використання 1-2 рази в тиждень.

Увага: при відкритті саше і вилученні з нього маски, будьте обережні, не розтягуйте її. Не допускайте попадання в очі. 1 маска = 1 застосування: не зберігайте використану маску, навіть якщо вам здається, що в саше залишилося досить сироватки. Не використовуйте на пошкодженій шкірі. Не залишайте маску на обличчі на тривалий час (на ніч). Якщо ваша шкіра згоріла, почекайте, поки почервоніння і печіння зменшиться перед використанням. Не використовуйте засіб, якщо він викликає почервоніння, подразнення, свербіж або запалення шкіри. У будь-якому з цих випадків проконсультуйтеся з лікарем-дерматологом.

Склад: вода, BG, гліцерин, тріетігексаноін, гліцерил ізостеарат PEG-60, гідрогеноване поле (С6-12 олефин), диметикон, сквалан, екстракт листя чорниці, гідролізований шовк, гідролізований колаген, гіалуронова кислота Na, PEG стеарат -5 гліцерил, (акрилати / алкілакрілат (С 10 - 30)), хрестовий полімер, гідроксид K, EDTA - 2 Na, феноксіетанол, метилпарабен.

В упаковці 3 маски

Шкіра: для сухої шкіри

Kracie (Японія) — поважна в Японії фірма. Це частина величезного холдингу Kanebo, заснованого ще в 1887 році в Токіо.

Всі компоненти, що входять до складу косметичних засобів компанії Kracie, тільки натуральні. Тут і криється принципова відмінність цієї косметики від масових виробників по всьому світу. Крім того, при виготовленні товару, фірма використовує натуральні екстракти рослин, багато з яких ростуть тільки в Японії.

Продукція Kracie різноманітна і включає безліч різних лінійок засобів по догляду за шкірою і волоссям. Найвідоміші з них — Naive, Moistage, Hadabisei.

Смотреть другие товары «Kracie»

Кількість:
  • 238,00 грн
    Нет в наличии
    Купить в сети
    438,00 грн
    Скидка Акция Хит продаж Новинка