(098) 665 01 91

(050) 073 17 12

График работы интернет-магазина:

пн-пт 9.00-18.00

сб-вс - выходные

Войти Моя корзина: 0

Зубна паста Clinica Advantage 130г  лай-48 Lion

Зубна паста Clinica Advantage 130г лай-48 Lion

Код товара: 22036-1

Зубна паста комлексної дії з лікувальними властивостями.

Підтримує здоров`я порожнини рота.

Паста з допомогою ферменту декстранази розкладає і видаляє зубний наліт навіть у важкодоступних для чищення місцях, а також запобігає появі карієсу.

Вміст фтору в складі перешкоджає появі тріщин і відколів в зубах, сприяє кальцифікації і ремінералізації поверхні зубів. Вітамін Е покращує кровообіг і допомагає зміцнити ясна.

Паста має ніжний освіжаючий аромат м`яти, який усуває неприємний запах з рота.

Склад: сорбіт, поліетиленгліколь 4000 (зволожуючий компонент), пропіленгліколь, кремнічевий ангідрид А, амідопропілебетаін жирної кокосової кислоти, кремінний ангідрид (поліруючий компонент), лаурісульфат натрію, РОЕ стеарил ефір, сахарин натрію, каррагенін (регулює в`язкість), полівінілпіролідон (загусник), ксиліт, ксантанова камедь, фторид натрію, декстраназа, віддушка цитрусової м`яти, лаурілсаркозінат натрію (лікувальні компоненти), РОЕ касторове масло тверде (компоненти для піноутворення), DL-аланін, гідрокарбонат натрію (очищує), оксид титан (стабілізатор), гідроксіетілеллюлозадіметілдіалліл хлористий, ментол (освіжувач), амоній, хлорид бензалконію (консервант).

Обсяг: 130 г 

Штрих-код: 4903301241430

Lion Corporation — це найбільший японський концерн, який володіє значним різнобічним каталогом.

Офіційною датою заснування компанії є 13 вересня 1918 року.

Сьогодні Lion Corporation має головний офіс в Токіо і кілька офісів в Японії, 4 науково-дослідних інститути, які займаються розробками та вдосконаленням нових товарів.

49% від загальної кількості товарів, якими займається Lion Corporation, – це побутова хімія, 11% – продукція по догляду за обличчям і тілом і 15% – стоматологічні препарати.

Corporation - це предмети для повсякденного життя найвищої якості, яка досягається завдяки використанню новітніх технологій.

Такі відомі і популярні в Японії серії як Innovate, Free-and Free, Clinica, Clinica-PC, TOP, Soflan є власними розробками компанії.

Смотреть другие товары «LION»

Кількість:
  • 268,00 грн
    Нет в наличии
    Купить в сети

    Скидка Акция Хит продаж Новинка