(098) 665 01 91

(050) 073 17 12

График работы интернет-магазина:

пн-пт 9.00-18.00

сб-вс - выходные

Войти Моя корзина: 0

Інформація для покупців

Японський бренд Combi продав понад 7 млн. автокрісел

Перше своє автокрісло японський бренд Combi випустив в 1979 році. Крісло розроблялося згідно зі всіма найвищими і найжорсткішими стандартами безпеки в Японії. За період своєї роботи компанія продала понад 7 млн. автокрісел, що свідчить про довіру з боку покупців по всьому світу, і ще раз підтверджує безпеку автокрісел Combi. І ця статистика не дивує, адже бренд Combi випускає автокрісла, які проходять сертифікацію не тільки в Європі (стандарт безпеки ECE R44 / 04), а й відповідають більш високим японським технічним вимогам безпеки, чим не можуть похвалитися європейські виробники.

Тільки японський бренд Combi проводить краш-тести на швидкостях вище, ніж це необхідно за міжнародними правилами. Важливим аспектом є і той факт, що це єдина компанія, яка має свою власну машину для краш-тестів, тому проводить їх регулярно в процесі розробки і випуску автокрісел. Більш того, компанія використовує запатентований матеріал egg-shock, який повністю поглинає вібрації під час поїздок (тим самим максимально зменшуючи ризик пошкодження для дитини під час аварії).

Ще одним цікавим і дуже важливим фактом про автокрісла Combi є те, що тільки цей бренд при випуску автокрісел використовує дихаючі тканини, які пройшли тест на алергенність і придатні для шиття натільного одягу для новонароджених. Також автокрісла Combi мають спеціальну систему вентиляції у вигляді жалюзі на спинці автокрісла . Саме тому навіть в жарку погоду ваш малюк буде відчувати себе комфортно в такому автокріслі.

У кріслах Combi продумано абсолютно все як для комфорту малюків (м`яке зручне крісло, достатньо місця для голови, додаткове сидіння-Дакки, дихаючий матеріал, матеріал Egg-shock) так і для комфорту їх батьків (легко встановлюються, легка вага, два різних варіанти кріплення: на ремені, система ізофікс).

Источник: combi.com.hk 25 января 2017